Iskolakezdés? Csak felkészülten! 
 
 
Konzultáció, tanácsadás
Mi ez?
Egy kötetlen beszélgetés, véleménycsere abban az esetben, ha bármilyen kérdés merült fel a gyermeked iskolakezdésével, iskolaérettségével kapcsolatban.  
Mire jó?
Megbeszéljük azokat a kérdéseidet, amelyek foglalkoztatnak. Mi a helyzet most a gyermekeddel, milyen lehetőségek merülnek fel, melyik lenne a legjobb választás és miért.
 
Kinek szól?
Neked szól ez a konzultáció, ha bizonytalan vagy abban, hogy gyermeked jó úton halad-e a fejlődése során. Ha szeretnéd jobban látni, milyen képességei segítik majd őt az iskolában, vagy egyszerűen egy személyes találkozó megnyugtató lenne a számodra, mielőtt bármibe belekezdünk.
Mit tartalmaz?
Egy alkalommal, kb. 30 perces beszélgetés, amely során igyekszem a felmerülő kérdésekre legjobb tudásom szerint válaszolni, segíteni, hogy az adott helyzetben mi lenne a legmegfelelőbb lépés. A konzultáció online formában is elérhető!
Mennyibe kerül? 
A fél órás konzultáció ára 4.000 Ft.
Iskolaérettségi vizsgálat
Mi ez?
Egy komplex vizsgálat a szülő jelenlétében, amely során több, mint 20 szempont alapján, játékos formában vizsgálom az iskolai munkához, tanuláshoz szükséges képességek és készségek meglétét.
Mire jó?
Kiderül, hogy a gyerkőc minden tekintetben megérett-e az iskolai munkára, esetleg néhány területen érdemes dolgozni, hogy magabiztosan vegye majd az akadályokat, vagy akár az ő érdekében tanácsos picit várni a sulikezdéssel.
Kinek szól?
Iskolába készülő gyerekeknek, tanácsos fél-egy évvel az iskola megkezdése előtt elvégeztetni.
Mit tartalmaz?
Kb. 1,5 órás játékos feladatsor, amelynek értékelését írásban kapod meg, 30 perces megbeszéléssel, tanácsadással egybekötve. Az értékelés átadása és a tanácsadás külön alkalommal, a gyermek nélkül történik.
Mennyibe kerül? 
Az iskolaérettségi vizsgálat ára 15.000 Ft.
Logo lotus átlátszó.png
 
Komplex mozgásfejlesztés felmérés
Mi ez?
Az elemi mozgások és részképességek vizsgálata során képet kapunk a fejlesztendő területekről. A természetesen te is jelen lehetsz, ha ezt a gyermeked is szeretné. 
Mire jó?
5 éves kortól alkalmazható vizsgálat, a komplex mozgásfejlesztés előtt szükséges elvégezni. A közel 30 szempont alapján összeállított felmérés során képet kapok arról, hogy milyen fejlesztendő területek vannak a gyermek esetében, amelyeken érdemes dolgozni az akadálytalan tanulás érdekében. 
Kinek szól? 
Már az óvodában jelentkező, ismert probléma esetén, mint például: fejlődésbeli eltérések esetén, viselkedési, beilleszkedési nehézségek kapcsán, mozgásügyetlenség, figyelemzavar, beszédhibák esetében. BTM, SNI, diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, ADHD, vagy ezek gyanúja esetén. Valamint mindazoknak, akik szeretnének komplex mozgásfejlesztésben részt venni.
A komplex mozgásfejlesztéssel megelőzhetőek, csökkenthetőek vagy felszámolhatóak a tanulási és fejlődésbeli eltérések!
Mit tartalmaz? 
1,5-2 órás játékos felmérés, amelynek értékelését írásban kapod meg, 30 perces megbeszéléssel, tanácsadással egybekötve. Az értékelés átadása és a tanácsadás külön alkalommal, a gyermek nélkül történik.
Mennyibe kerül? 
A komplex mozgásfejlesztés felmérés ára 15.000 Ft.
Testvérkedvezmény
Az összes foglalkozás árából a második testvérnek 10%, a harmadik testvérnek 20% kedvezményt biztosítok.
Figyelem! 
Az általam alkalmazott technikák nem diagnosztikai értékűek, nem helyettesítik a szakorvosi ellátást. A gyakorlatokat, technikákat mindenki a saját felelősségére, és egyéb terapeutája beleegyezésével gyakorolhatja. Amennyiben egy adott problémakör nem az én kompetenciám alá esik, továbbirányítom az illetőt, hogy állapotának megfelelő ellátásban részesülhessen.