Trükkös tanulási technikák - van élet a magoláson túl! 
 
 
Konzultáció, tanácsadás
Mi ez?
Egy kötetlen, laza beszélgetés, ahol elmeséled, mivel kapcsolatban fordultál hozzám. Elmeséled, a gyermeked számára milyen helyzetek jelentenek nehézséget. Részletesen megbeszéljük, mik a lehetőségek, mit javasolok az adott helyzetben. 
Mire jó?
Nagyobb rálátásod lesz, mit is jelent a tanulási coaching, és vajon tényleg erre van-e szüksége a gyermekednek. Ezen kívül megismersz engem, tudni fogod, kihez hozod el a gyerkőcödet. 
Kinek szól?
Neked szól a konzultáció, ha kötetlen formában szeretnél többet tudni a tanulási technikákról. Meggyőződni arról, ez lesz-e a megfelelő módszer. Vagy ha egy személyes találkozó megnyugtató lenne a számodra, esetleg gyermeked számára, mielőtt belekezdünk.
Mit tartalmaz?
Egy alkalommal, nagyjából 30 perces beszélgetés, amely során igyekszem a felmerülő kérdéseidre a legjobb tudásom szerint válaszolni. Segíteni, hogy az adott helyzetben mi lenne a legmegfelelőbb lépés, mit tudok ajánlani. A konzultáció online formában is elérhető!
Mennyibe kerül? 
A fél órás konzultáció ára 4.000 Ft.
Tanulási coaching
Mi ez?
A magolás nem tanulás!
Sokkal egyszerűbb és szórakoztatóbb módszerek is léteznek. A te gyermeked nem ismeri ezeket?  
A közös munka során abban segítek neki, hogyan hozhatja a legjobb formáját a tanulásban. Feltérképezzük, ő hogyan működik, neki milyen módszerek jönnek be leginkább. Elhárítjuk az akadályokat az útjából. Így egy komplett stratégiát épít ki magának, amelynek bármelyik elemét felhasználva könnyebbé, élvezetesebbé teheti a tanulást saját maga számára. Természetesen olyan "felnőttes" dolgokat is megbeszélünk, mint például a célkitűzés. 
Mire jó?
Ez egy coaching típusú foglalkozás. A gyerek aktív részvételével zajlik a foglalkozás, hiszen a legtöbbet önmagáról fog tanulni. Megtanulja, hogyan lehet időhatékonyan tanulni, megbirkózni az információáradattal, és honnan tud motivációt nyerni. Nagyobb próbatétel, például témazáró, félévi vizsga, felvételi, érettségi előtti felkészülés során kifejezetten jól jön, ha a saját, jól bevált stratégiáját alkalmazza, és nem azon gondolkodik, hogyan is kellene ehhez a rengeteg anyaghoz hozzáfogni. 
Kinek szól?
Általános iskola felső tagozatosainak, középiskolásoknak, egyetemistáknak.
 
Mit tartalmaz?  
Alkalmanként 60 perces foglalkozás, amelyet eleinte hetente, majd kéthetente tartunk. A folyamatos visszajelzés mellett telefonon vagy emailben is állok a rendelkezésedre, ha két találkozó között kérdés merülne fel.
Mennyibe kerül? 
A tanulási coaching foglalkozás ára 6.000 Ft.
10+1 bérletvásárlási lehetőség (10 alkalom áráért 11-et kapsz).  Az 5+1 bérlet ára 60.000 Ft. 
 
Tanulási stílus felmérés
Mi ez?
Tanulással kapcsolatos konkrét szokások feltérképezése. A felmérés során kiderül, melyek a gyerkőcöd fő információfelvételi csatornái, mi a vezető intelligenciatípusa, valamint a domináns agyféltekéje. 
Mire jó?
Az a gyerek, aki ismeri saját tanulási stílusát, sokkal hatékonyabban veszi fel az információt. A megtanulandó anyag hamarabb rögzül, és könnyebben elő is tudja azt hívni, például egy iskolai felelés során.
Kinek szól?
A te gyermekednek szól a tanulási stílus felmérés,  ha szeretne tisztába kerülni saját tanulási preferenciáival. Ha kíváncsi, melyek a neki való módszerek a hatékony tanulás érdekében
Általános iskola felső tagozatosainak, középiskolásoknak, fősulisoknak, egyetemistáknak. 
Mit tartalmaz?
Körülbelül 1-1,5 órás felmérés, amelynek kiértékelését egy későbbi időpontban, írásban adom át, 30 perces megbeszéléssel egybekötve. Az egyéni tanulási stílusnak megfelelő technikák elsajátítása tanulási coaching keretében történik, amennyiben ezt kéred. 
Mennyibe kerül? 
A tanulási stílus felmérés ára 10.000 Ft.
Testvérkedvezmény
Az összes foglalkozás árából a második testvérnek 10%, a harmadik testvérnek 20% kedvezményt biztosítok.
Figyelem! 
Az általam alkalmazott technikák nem diagnosztikai értékűek, nem helyettesítik a szakorvosi ellátást. A gyakorlatokat, technikákat mindenki a saját felelősségére, és egyéb terapeutája beleegyezésével gyakorolhatja. Amennyiben egy adott problémakör nem az én kompetenciám alá esik, továbbirányítom az illetőt, hogy állapotának megfelelő ellátásban részesülhessen.