Rózsa Nóra vagyok, szeretettel köszöntelek az oldalamon.

Azt a célt tűztem ki magamnak, hogy a szülők jobb keze legyek. Hogy segítsek neked és gyermekednek a tanulási gondok leküzdésében. Hogy megismerd az elakadás okát, és közösen megtaláljuk a számotokra legjobb megoldást. Velem előre tudtok lépni és gyermeked újra motiváltan, örömmel fog tanulni! 

Szülőként világosan látom, hogy a mai gyerekeknek, fiataloknak mennyi kihívásnak kell megfelelniük: nap, mint nap hatalmas információmennyiséget kell feldolgozniuk, megérteniük és megtanulniuk. Ez egyáltalán nem könnyű feladat. Ebben segítek nekik és neked is, hogy támogathasd őt! 
Gyermekeim születése nagy fordulópontot jelentett az életemben. Ekkor értettem meg, micsoda különleges ajándék szülőnek lenni. Fantasztikus és egyben erőt próbáló feladat! Mindig rácsodálkozom, mennyi mindent tanulok tőlük. Örömmel figyelem a szárnypróbálgatásaikat, és igyekszem támogatni őket abban, hogy önazonos, felelős emberekké váljanak. Ők inspirálnak abban is, hogy tovább bővítsem a tudásomat. 
Eredetileg francia szakos bölcsész és nyelvtanár vagyok. Az élet azonban elém sodort egy lehetőséget, ami megszólított! 
Először Alternatív Képességfejlesztő Tanácsadó© lettem. Majd Komplex mozgásfejlesztő. Aztán Tanulási coaching technikák oktató, és Brain Gym© (pedagógiai kineziológia) regisztrált gyakornok. És a sor még folytatódni fog. :-)
Folyamatosan képzem magam, mert azt látom, hogy a gyerekek sokszínűsége, illetve a felmerülő nehézségeik sokrétűsége azt indokolja, hogy minél több megoldási lehetőség legyen a tarsolyomban. 
Egy nagyon kedves oktatóm szavaival élve: "Ha kalapács van a kezedben, hajlamos vagy mindent szögnek nézni."
Ha úgy érzed, elakadtatok a tanulásban, ha tanulási coachingra van szükségetek, ha a mozgásfejlesztés, vagy a csoportos órák érdekelnek, nézz körül az oldalamon és keress meg.
Mai problémákra mai megoldásokat nyújtok!