Komplex mozgásfejlesztés - tornával a jobb teljesítményért!
Logo lotus átlátszó.png
Logo lotus átlátszó.png
 
 
Konzultáció, tanácsadás
Mi ez?
Egy kötetlen beszélgetés a gyermekedről, a téged nyugtalanító helyzetekről. Kideríthetjük, milyen módszer lenne az aktuális helyzetben a legcélravezetőbb.  
Mire jó?
Jobban megismered, hogyan működik a mozgástréning, megbeszéljük a felmerült kérdéseidet, megismersz engem, tudni fogod, kihez hozod el a gyermekedet. 
Kinek szól?
Neked szól a konzultáció, ha több információra van szükséged. Szeretnél elbeszélgetni a lehetőségekről, esetleg egy személyes találkozó megnyugtató lenne a számodra, mielőtt belekezdünk.
Mit tartalmaz?
Egy alkalommal, kb. 30 perces beszélgetés, amely során igyekszem a felmerülő kérdésekre legjobb tudásom szerint válaszolni, segíteni, hogy az adott helyzetben mi lenne a legmegfelelőbb lépés. A konzultáció online formában is elérhető!
Mennyibe kerül? 
A fél órás konzultáció ára 4.000 Ft.
Komplex mozgásfejlesztés felmérés
Mi ez?
Az elemi mozgások és részképességek vizsgálata során képet kapunk a fejlesztendő területekről. Természetesen a vizsgálaton te is bent lehetsz, amennyiben ezt a gyermeked is szeretné. A felmérést követően a tornagyakorlatok havonta változnak. Lehetőség van egyéni tornára is. 
Mire jó?
5 éves kortól alkalmazható vizsgálat, a mozgástréning előtt szükséges elvégezni. A közel 30 szempont alapján összeállított felmérés során képet kapok arról, hogy milyen fejlesztendő területek vannak a gyermek esetében. 
Kinek szól? 
Már ismert probléma esetén, mint például: fejlődésbeli eltérések esetén, viselkedési, beilleszkedési nehézségek kapcsán, mozgásügyetlenség, figyelemzavar, beszédhibák esetében. BTM, SNI, diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, ADHD, vagy ezek gyanúja esetén. Valamint mindazoknak, akik szeretnének komplex mozgásfejlesztésben részt venni.
A komplex mozgástréninggel megelőzhetőek, csökkenthetőek vagy felszámolhatóak a tanulási és fejlődésbeli eltérések!
Mit tartalmaz? 
1,5-2 órás játékos felmérés, amelynek értékelését írásban kapod meg, 30 perces megbeszéléssel, tanácsadással egybekötve. Az értékelés átadása és a tanácsadás külön alkalommal, a gyermek nélkül történik.
Mennyibe kerül? 
A mozgásfejlesztés felmérés ára 15.000 Ft.
 
Komplex mozgásfejlesztés feladatsor betanítása, havi kontroll
Mi ez?
A mozgástréning felmérés alapján az első, majd további feladatsorok betanítása. 
A havi rendszerességű kontroll során megnézem, hogyan sikerült kivitelezni az addigi mozgássort, és megtanítom a következő feladatokat.
Mire jó?
Az idegrendszer helyes működésének alapja a helyes mozgásfejlődés, a rövid torna során "újraépítjük" az érintett idegi kapcsolatokat, így behozva az idegrendszer lemaradását.
Kinek szól?
- figyelem / viselkedési / tanulási zavarok, akadályozottság esetén
- mozgásügyetlen gyerkőcöknek (nagymozgások, egyensúly, koordináció, finommotorika)
- mozgásfejlődésben elmaradt / túlmozgásos gyerekeknek
- beszédproblémák, megkésett beszédfejlődés esetén, logopédiai foglalkozás kiegészítéseként
- idegrendszeri / fejlődési éretlenséggel küzdő gyermekeknek
- diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia esetén
- egyedi fejlődésmenetű gyerekeknek (ADHD, enyhe autizmus, értelmi akadályozottság)
Mit tartalmaz?
Az előzetes felmérés alapján tanítom be az aktuális feladatsort. Ez egy 15-20 perces torna, amely nem igényel semmilyen eszközt, és akár utcai ruházatban is végezhető. A kontrollok során megnézem, hogyan kivitelezi a gyermek az előző feladatsort, és újabb szintre lépünk, betanítom az új feladatsort, megbeszéljük az esetleges kérdéseket.
Figyelem!
A fejlődéshez a torna mindennapos gyakorlása szükséges, mert ezzel erősítjük meg kellőképpen az idegi összeköttetéseket. Az egyéni mozgásfejlesztésben minimum egy-másfél éves fejlesztési időtartamban célszerű gondolkodni!
Mennyibe kerül? 
A kontroll és az új tornasor betanításának ára 6.000 Ft.
 
Egyéni mozgásfejlesztő torna
Mi ez? 
A mozgásfejlesztés felmérés alapján előírt gyakorlatokat a gyermekkel közösen tornázom végig.
Mire jó?
Ha biztosra szeretnél menni a helyes kivitelezésben, jobban szereted, ha mindig kéznél van a segítség a fejlesztés során, ha otthon nem boldogultok a gyerkőccel, nem akar tornázni.
Kinek szól?
Nektek szól az egyéni torna, ha nem tudod biztosítani az otthoni mindennapos tornát, vagy jobban szereted, ha felügyelet mellett zajlik a fejlesztés. Így igényed szerint hetente egyszer vagy néhány alkalommal elhozod a gyermekedet, hogy közösen tornázza velem végig az előzetesen összeállított gyakorlatsort.
Mit tartalmaz? 
20-25 perces torna, amelyhez nem szükséges átöltözni. Szükség esetén rövid egyeztetés veled. 
Mennyibe kerül? 
Az egyéni torna ára 4.000 Ft.
10+1 bérletvásárlási lehetőség (10 alkalom áráért  11-et kapsz). A 10+1 bérlet ára 40.000 Ft. 
Testvérkedvezmény
Az összes foglalkozás árából a második testvérnek 10%, a harmadik testvérnek 20% kedvezményt biztosítok.
Figyelem! 
Az általam alkalmazott technikák nem diagnosztikai értékűek, nem helyettesítik a szakorvosi ellátást. A gyakorlatokat, technikákat mindenki a saját felelősségére, és egyéb terapeutája beleegyezésével gyakorolhatja. Amennyiben egy adott problémakör nem az én kompetenciám alá esik, továbbirányítom az illetőt, hogy állapotának megfelelő ellátásban részesülhessen.